Vietämme odottamaamme hiihtolomaa mainiossa säässä: Mukava pikkupakkanen ja lumihiutaleita leijailee kevyesti alas taivaalta, sinitaivastakin näkyy pienistä repeämistä taivaalla.

Lauantaina sain olla juhlimassa kummitätini 60-vuotispäivää Heinolassa. Oli mukavat ja lämpimät juhlat. Sain myös pitkästä aikaa tavat lapsuuteni parhaimmat kaverini, sydänystäväni. Oli ihanaa. Kotiuduin iltamyöhällä ja kotipesään oli saapunut Kotkasta tyttöni sulhasensa kera. Kotimatkalla he olivat saaneet mukaansa myös kipeän lastenlapsemme. Vietimme pikkuisen kanssa erittäin vähäunisen yön. Lapsonen oli liikuttavan iloinen sairaudestaan huolimatta. Kertoili mukavia juttuja (1v10kk ja puhuu jo vaikka kuinka paljon). Äiti saapui noutamaan lapsostaan sulhsensa kera iltapäivällä. Eilisen illan, pitkälle yöhön, he viettivät lääkärissä. Lapsonen sai hengitysteitä avaavaa lääkettä maskilla, lääkekuurin ja toteamuksen alkavasta korvatulehduksesta(kin).

Nyt lähden kahden tyttären ja pojan kanssa loman viettoon kylpylään rannikolle ja palaan keskiviikoksi, jolloin noudan (toivottavasti edes hieman tervehtyneen) lapsenlapsen maaman hoiviin.

Nyt kannat kattoon ja lomareissuun, varokaa maailma villejä lomalaisia! Silmänisku